Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΙΝ τις Ευρωεκλογές είχαμε επισημάνει ότι το Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει θα πάρει " στρατοκρατικές αποφάσεις" - και να σήμερα δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε

 




ΦΩΤΟ με RS-28 Sarmat απείλησαν οι Ρώσοι τις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης σε περίπτωση που θα εισηγηθούν χτυπήματα μέσα στην Ρωσία 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

Λίγο πριν το χάος: Το Ευρωκοινοβούλιο με 425 ψήφους τάχθηκε υπέρ των χτυπημάτων στην Ρωσία - Οργή Μόσχας... με Sarmat

Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) με 425 ψηφους υπέρ περί άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στη ρωσική επικράτεια οδηγεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin.
Νωρίτερα, οι βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στο ρωσικό έδαφος.
Τα ψηφίσματά του δεν έχουν νομική ισχύ αλλά μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Ωστόσο χρησιμοποιούνται στην ΕΕ για την προώθηση και τη διάδοση συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων.

Ρωσία: Το Ευρωκοινοβούλιο καλεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο με πυρηνικά όπλα

Όπως είπε ο Volodin, το Ευρωκοινοβούλιο κάλεσε τις χώρες της ΕΕ να άρουν τους περιορισμούς στα ουκρανικά πλήγματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας στο ρωσικό έδαφος, να ενισχύσουν τη στρατιωτική υποστήριξη προς το Κίεβο και επίσης να ανακοινώσουν τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων από τον ευρωπαϊκό πληθυσμό για τις ανάγκες του ουκρανικού στρατού.
«Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων», έγραψε ο Volodin στο κανάλι Telegram.
Ο Volodin κάλεσε επίσης το Ευρωκοινοβούλιο να αυτοδιαλυθεί μετά την αντίστοιχη δήλωση.

Θα απαντήσουμε με τα πιο ισχυρά χτυπήματα