Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

πώς ετοιμάζεται η κάθοδος των Ρώσων προς τα κάτω και ξαφνικά...

Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και οι εξελίξεις που αν δεν είχαμε μπούσουλα τον Προφητικό Λόγο των Αγίων Πατέρων μας θα πελαγώνσμε ...αλλά Δόξα τον Άγιο Θεό ... ψηλαφούμε με βεβαιότητα -
Δεν συμβαίνουν γεγονότα μόνο στην Ουκρανία ή την Μέση Ανατολή , ανοίγει ο Καύκασος που κατεβάζει τους Ρώσους , μπορεί το Αιγαίο οσονούπω και τα Βαλκάνια
 Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
"Πυρά Zakharova κατά ΗΠΑ: Προωθούν καταστροφική ατζέντα στον Νότιο Καύκασο, με «γεωπολιτική μηχανική» θέλουν να διαλύσουν την περιοχή..
Η Δύση προωθεί μια καταστροφική ατζέντα στον Νότιο Καύκασο, στόχος της οποίας είναι να κατακερματίσει την περιοχή και να καταστρέψει τους ιστορικούς δεσμούς με τη Ρωσία, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο Sputnik.
Νωρίτερα, ο Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, James O' Brien, παραδέχτηκε σε δήλωσή του ότι η Ουάσιγκτον προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες για μια ρήξη μεταξύ Ερεβάν και Μόσχας."
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Ενώ οι Ουκρανοί παίζουν ρωσική ρουλέτα με αθώους εισβάλλοντας στο Κούρσκ της Ρωσικής επικρατείας , το Ιράν μπλοφάρει αναβάλλοντας προς το παρόν την επίθεση στο Ισραήλ , ρίχνοντας το μπαλάκι στην Χεζμπολάχ και να την πληρώσει ο Λίβανος που έχει και χριστιανικό στοιχείο .
Τελικά στο μυαλό όλων είναι πως να σκοτωθούν κυρίως Χριστιανοί και πως να ετοιμάσουν έναν καλό αιφνιδιασμό .
Ας μην γελιούντσι ο Άγιος Θεός θα μας αιφνιδιάσει όλους μας γιατί το Άγιο Σχέδιο του θα πραγματοποιηθεί στις μέρες μας για να λευτερώσει το πλάσμα του από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του αντιχρίστου πνεύματος που τώρα κολυμπάει και στον βρωμερό Σηκουάνα .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας