Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

επειδή ετοιμάζουν κάτι μεγάλο στην Μέση Ανατολή θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή της Ρωσίας , ώστε να μην αντιδράσει σε αυτό το μεγάλο...

 



τώρα η Ρωσία σταματάει να το παίζει ειρηνοποιός  στην Μέση Ανατολή και εισηγείται στο Ιράν να κάνει γρήγορα για να αλλάξει η ατζέντα των Δυτικών, ώστε να  αντιμετωπίσει η ίδια  την πίεση στο Κούρσκ που δέχεται από την Ουκρανία.
Όλα καλά αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά το νέο δεδομένο που προέκυψε είναι, ότι επειδή ετοιμάζουν κάτι μεγάλο στην Μέση Ανατολή θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή της Ρωσίας , ώστε να μην αντιδράσει σε αυτό το μεγάλο...

γρήγορη ανάλυση με τελευταία δεδομένα 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Από χθες κυκλοφορούν φήμες για αναβολή της επίθεσης του Ιράν ενώ στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι άκρως τεταμένη στην Μέση Ανατολή και φυσικά κάποιοι ετοιμάζουν μια υβριδική επίθεση πρωτόγνωρη .

Ενώ οι Ρώσοι περίμεναν τα κακά μαντάντα στην Μέση Ανατολή , τους ήρθαν μέσα στην επικράτεια τους με την εισβολή ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας με σκοπό να καταλάβουν το πυρηνικό σταθμό στον Κούρσκ και τον διαμετακομιστικό κόμβο φυσικού αερίου στην ίδια περιοχή.

Την ίδια ώρα μαχητικά F16 που έδωσαν δυτικές χώρες στην Ουκρανία μετασταθμεύουν στην 

Μολδαβία, όπως λένε πληροφορίες και είναι έτοιμα να ενεργήσουν πάνω από την Οδησσό και την Μαύρη Θάλασσα. 

( ΑΧ  αυτές οι προφητείες που θέλουν οι άνθρωποι με το ζόρι να τις πραγματοποιήσουν) 

να θυμηθούμε τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό που έλεγε πριν χρόνια για αερομαχίες νατοικών με ρώσους πάνω από την Μαύρη θάλασσα και την Ουκρανία ή να θυμηθούμε τον πατέρα Αρσένιο Μπόκα που έλεγε τι "φωτιά" θα πέσει πάνω από το Βουκουρέστι; 

Ουσιαστικά η Ρωσία αιφνιδιάστηκε, ενώ ζητούσε από το Ιράν να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με το Ισραήλ.

Επειδή ήδη η πίεση που δέχεται η Ρωσία στην εν λόγω περιοχή του Κούρσκ είναι μεγάλη και αυξάνεται πρωτόγνωρα, μπορεί  η ίδια να ζητήσει από το Ιράν να επισπεύσει την επίθεση του προς το Ισραήλ για να αλλάξει η ατζέντα των επιλογών των δυτικών .

Δυστυχώς αδελφοί ένας μαύρος φαύλος κύκλος ανοίγει μπροστά μας και οι επόμενες μέρες του Αυγούστου θα ντυθούν στα χακί, ταυτόχρονα οι χρόνοι σύγκρουσης τρέχουν και κάνουν ολυμπιακά ρεκόρ.

Είναι και η μεγάλη εορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που  καίει όλους αυτούς που βλασφήμησαν τον ΥΙΟ της εις Παρισίους ...

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνστατίνος Βαρδάκας