Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

μακροβούτι από τα βράχια στα βράχια

 

ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
"Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ Τζ. Ντ. Βανς (J D Vance) αποκάλεσε τη Βρετανία υπό την νέα κυβέρνηση των Εργατικών την πρώτη «πραγματικά ισλαμιστική χώρα» στον κόσμο που θα έχει πυρηνικό όπλα, προκαλώντας άμεσες αντιδράσεις από το Λονδίνο" 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

" Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να ενεργήσει «αμέσως» ως μεσολαβητής για την ειρήνη στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αν εκλεγεί τον Νοέμβριο, ανέφερε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν σε επιστολή του προς τους ηγέτες της ΕΕ.

Η επιστολή απευθύνεται στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τους 26 ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ και συντάχθηκε αφού ο Ορμπάν συνομίλησε με τον Τραμπ στις ΗΠΑ, όπως και με τους προέδρους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Κίνας" 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

με πληροφορίες 

https://warnews247.gr/

" Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η Μαρία Δεναξά:

Ανεξάρτητα από το αν αρέσει ο Τραμπ, ή όχι, το αυριανό πρωτοσέλιδο της Liberation αντιβαίνει τις αρχές της δημοσιογραφία. Στον κύριο τίτλο, σχεδόν παρουσιάζει το θύμα σαν να είναι ο επιτιθέμενος. Δημοσιογραφία δεν είναι η οργουελιανή διαστρέβλωση, αλλά η αποτύπωση της πραγματικής διάστασης του γεγονότος.

Liberation: “Ντόναλντ Τράμπ Ενα Ιστορικό Βίας”. Με ψιλά γράμματα γίνεται αναφορά στην απόπειρα δολοφονίας" 

https://www.newsbreak.gr/kosmos/ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Die Zeit στο σχόλιο με τίτλο: «Εφιάλτης» - Είναι δύσκολο τώρα να αποτραπεί η εκλογική νίκη του Τραμπ