Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

υπάρχει ελπίδα, όταν η Αφρική κτίζει Ναό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ δίπλα σε ενεργό ηφαίστειο.

Προσπαθούν οι άνθρωποι με ότι έχουν και με ότι τους προσφέρουν οι πιστοί που ευλαβούνται τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ σε όλο τον πλανήτη να ανοικοδομήσουν Ιερό Ναό στον πιο επικίνδυνο κομμάτι του Αν. Κονγκό, στην περιοχή της Γκόμας με το γνωστό ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στον πυθμένα της ομώνυμης λίμνης και πριν χρόνια από τις αναθυμιάσεις του μέσα σε μια νύχτα πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι.

 Και προχωρούν στην ανέγερση του Ναού του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη  από ευλάβεια και πίστη ότι ο ΑΓΙΟΣ θα μεριμνήσει να σταματήσουν στο μέρος τους οι κίνδυνοι τόσο από το ηφαίστειο , όσο από τις ασθένειες και τους εμφυλίους σπαραγμούς. Γνωρίζουν  όλοι αυτοί ότι μέσω του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ θα λυθούν τα προβλήματα .
Μήπως και εμείς εδώ με τα τόσα αδιέξοδα δεν αρχίζουμε να εναποθέτουμε τις λύσεις τους στον ΧΡΙΣΤΟ και στην μετάνοια μας ;

Διαβάζουμε 
 "Η ανέγερση του Ιερού Ναού και του ανδρικού μοναστηριού αφιερωμένα στον Άγιο Παΐσιο καθώς και οι πρώτες Κατηχήσεις στην ομώνυμη Ενορία στη Γκόμα.


La construction du Temple et du Monastère masculin dédiés à Saint Païssios ainsi que les premiers Catéchismes dans la Paroisse du même nom à Goma.
Πηγή Αρχιμανδρίτης πατήρ Τιμόθεος Τούμπας Πατριαρχικός επίτροπος Αν Κονγκό Επίσκοπη Γκόμας."
Περισσότερες πληροφορίες στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ