Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

το έχασαν και μας πάνε για πυρηνική σύγκρουση και στην αρχή για κάτι πολύ μεγάλο...

Φώτο ΠΗΓΉ
ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΓΓΥΣ - ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
Συμβαίνει τώρα με απροκάλυπτες δηλώσεις :
"Παγκόσμιος τρόμος με Austin (Υπ. Άμυνας ΗΠΑ): Εάν η Ουκρανία χάσει, το ΝΑΤΟ θα πολεμήσει τη Ρωσία - Βόμβα Scholz για Βρετανία.
Μετά τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron ο οποίος την Πέμπτη (29/2/2024) επιβεβαίωσε ότι τα όσα έλεγε περί αποστολής δυτικού στρατού στην Ουκρανία τα εννοούσε, ήλθε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας να δηλώσει πως και οι ΗΠΑ σχεδιάζουν κάτι ανάλογο ή μάλλον κάτι χειρότερο.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin δήλωσε ότι «πιστεύει πραγματικά» πως εάν η Ουκρανία χάσει στη συνεχιζόμενη σύγκρουση, το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πολεμήσει στη συνέχεια τη Ρωσία...."


"Zakharova (Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ Ρωσίας): 
Είναι τρελοί
«Είναι αυτή μια άμεση απειλή για τη Ρωσία ή μια προσπάθεια δικαιολογίας για τον Zelensky; Και οι δύο είναι τρελοί.
Αλλά τώρα όλοι βλέπουν ποιος είναι ο επιτιθέμενος, είναι η Ουάσιγκτον», σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova απαντώντας στη δήλωση Austin...."

"Σφαγή στο ΝΑΤΟ με βόμβα Scholz: Οι Βρετανοί εκτόξευαν τους Storm Shadow κατά της Ρωσίας
Μία πραγματική βόμβα έριξε ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz αποκαλύπτοντας ότι Βρετανοί στρατιωτικοί στην Ουκρανία συνέδραμαν στην εκτόξευση πυραύλων Storm Shadow κατά ρωσικών στόχων.
Ο Γερμανός καγκελάριος, εξηγώντας γιατί αντιτίθεται στην παράδοση των πυραύλων Taurus στην Ουκρανία, τόνισε ότι πρόκειται για όπλο πολύ μεγάλου βεληνεκούς και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνουν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι όσον αφορά τον έλεγχο στόχων και τη συνοδεία δεν μπορεί να γίνει από τη Γερμανία»

Πανικόβλητο το Λονδίνο διαψεύδει τον Scholz

Με τη δήλωση Scholz επικράτησε πανικός στο Λονδίνο.
Το Ηνωμένο Βασίλειο έσπευσε να διαψεύσει άρον – άρον τη δήλωση Scholz.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου τόνισε σε σχόλιο στην Bild πως η εκτόξευση πυραύλων Storm Shadow και η διαδικασία επιλογής στόχων είναι θέμα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων..."

"Φινλανδία: Οι Ουκρανοί μπορούν να χτυπήσουν τη Ρωσία με τους πυραύλους μας, από τα εδάφη μας

Η Ουκρανία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα που παρέχει η Φινλανδία για να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος, δήλωσαν ανώτεροι αξιωματούχοι στο Ελσίνκι."
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/

.