Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Καυτές ώρες στην Κωνσταντινούπολη

Τρομοκράτες επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μπροστά από την Πύλη Γ του Μεγάρου της Δικαιοσύνης της Κωνσταντινούπολης στο Τσαγλαγιάν.
Απόπειρα επίθεσης πραγματοποίησαν τρομοκράτες στην Κωνσταντινούπολη τις πρωινές ώρες. Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στο αστυνομικό τμήμα μπροστά από την Πύλη Γ του Δικαστικού Μεγάρου της Κωνσταντινούπολης στο Τσαγλαγιάν.

Μετά την επίθεση ξέσπασε συμπλοκή στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν 3 πολίτες και 3 αστυνομικοί. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πέθανε παρά τις επεμβάσεις των γιατρών.
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
Την ίδια ώρα
Τουρκικός Στρατός: Εκδιώχθηκαν οι υπολοχαγοί που υπερασπίστηκαν τον Ατατούρκ!
Εκδόθηκε απόφαση μετά την έρευνα που διενεργήθηκε για την συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ των υπολοχαγών που δεν φορούσαν φωτογραφία του Ατατούρκ στο κολάρο τους και των υπολοχαγών που αντέδρασαν σε αυτούς κατά την τελετή της 10ης Νοεμβρίου στη Σχολή Πεζικού της Τούζλα, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από στρατιωτικές πηγές, απολύθηκαν 7 ανθυπολοχαγοί για τους οποίους διενεργήκε έρευνα. Έτσι, εκδιώχθηκαν και οι ανθυπολοχαγοί που υπερασπίστηκαν τον Ατατούρκ.Περισσότερα στο https://echedoros.blog/