Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ξεκινάει η πανήγυρις; η Τουρκία " παρένθετη μήτρα πολέμου " στα νερά μας ( θέλει να τα σπάσει)

ήρθε το "πανηγύρι " - ΒΟΜΒΑ - η Τουρκία ξεκινάει να βγάζει πετρέλαιο με βάσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο δηλ. πάνω σε δικαιώματα Ελληνικά. 
Άντε τώρα παλληκάρια να δούμε τι θα κάνετε με αυτά τα Δικαιώματα της Ελλάδος νότια της Κρήτης, καθότι υπάρχουν και αυτά και όχι μόνο τα άλλα που σφάζεστε;
Η Τουρκία με τις παρακάτω δηλώσεις της γίνεται "παρένθετη μήτρα πολέμου" και το κάνει τώρα γιατί βρήκε την ευκαιρία που φλέγεται όλη η Μέση Ανατολή και γίνονται παντού τόσες ανωμαλίες.
 Το κάνει άραγε ως ένδειξη καλής φιλίας προς το πολιτικό δυναμικό της χώρας που μας μιλάει για ειρήνη με την γείτονα ;
Εισερχόμαστε σε κόκκινες γραμμές και εδώ δεν θα υπάρχουν ευχολόγια γιατί κάπου εδράζει το θράσος της η Τουρκία .
Με τον Τούρκο δεν μπορούν να κρυφτούν μυστικά γιατί ο γείτονας είναι πλεονέκτης σε όλα .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε αποκαλυπτικά πράγματα ... 
Τουρκία: «Βάζει μπροστά» τις πετρελαϊκές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο σε συνεργασία με τη Λιβύη
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, δήλωσε ότι η Τουρκία και η Λιβύη θα συνεργαστούν σε ανώτερο επίπεδο και σε πολλά πεδία στον τομέα της ενέργειας.
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας βρέθηκε στην πρωτεύουσα Τρίπολη της Λιβύης για τη Σύνοδο Κορυφής για την Ενέργεια και την Οικονομία της Λιβύης και μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την αξιοποίηση του ενεργειακού δυναμικού της Λιβύης.

Τι λέει  ..
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ( περαστικά μας)
Ο Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ εξέφρασε την πρόθεση της Άγκυρας να προχωρήσει σε πετρελαϊκές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο στη βάση των συμφωνιών της με την Τρίπολη: «Στο πλαίσιο της συμφωνίας μας για τις ζώνες θαλάσσιας δικαιοδοσίας, θέλουμε να δραστηριοποιηθούμε στις θαλάσσιες περιοχές της Λιβύης. Δηλώσαμε ότι μέσω των δικών μας πλοίων μπορούμε να επιτύχουμε πολύ πιο οικονομικά, αποδοτικά και ταχύτερα αποτελέσματα
Περισσότερα στο https://www.onalert.gr/