Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

τα επόμενα 24ωρα μπορεί να γίνει του ""κουτρούλη ο γάμος" γιατί ζύγιασαν πλινθία με ομόφυλα;


"Αρχιεπίσκοπος: ''Η Εκκλησία θα πάρει θέση μόλις τοποθετηθεί η Πολιτεία
Αποκλειστική δήλωση για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έκανε σήμερα στην κάμερα του OPEN, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος 
Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι θα περιμένει τη γραμμή της πολιτείας και στη συνέχεια θα πάρει θέση, για το φλέγον ζήτημα των ημερών.

"Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε μπερδεμένοι...θα ακούσουμε ποιος θα μιλήσει από την πολιτεία και ποια είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί και θα πάρουμε και εμείς θέση" - τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Τέλος σε ερώτηση αν αναμένεται να συνομιλήσει με τον Πρωθυπουργό για το εν λόγω νομοσχέδιο, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μεταξύ άλλων τόνισε: "όλα είναι ανοιχτά".
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Αν και έρχονται καυτές εξελίξεις , εμείς θα προσθέσουμε ότι η συναντίληψη των Θεσμών με την Αφερεγγυότητα δεν ταιριάζουν, ειδικά όταν τα θέματα είναι κατεξοχήν πνευματικά και απεργάζονται την εκτροπή της ανθρώπινης ιστορίας , του φυσικού νόμου και του ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ με  την παγκόσμια προσπάθεια να μας Απομυρώσουν.
- Εσύ λοιπόν που την πήρες κάτσε να βγάλεις το φίδι από την τρύπα που βιάζεται να δαγκώσει θανάσιμα το πλήρωμα του Χριστού.
Αυτά τα λίγα ...
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας