Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

κάτι συμβαίνει...διαβάστε και θα καταλάβετε

Εξοπλιστικά: «Κόβουν» τις κορβέτες και την τέταρτη φρεγάτα και παίρνουν drones
Επανασχεδιάζεται η Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας - Οι επαφές Δένδια στο Λονδίνο και η «σφιχτή» δημοσιονομική πολιτική - Μεγάλη ανατροπή στα εξοπλιστικά, γράφουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»
Σε επανασχεδιασμό της αμυντικής της στρατηγικής προχωρά η Αθήνα, προσαρμοζόμενη τόσο στις τεχνολογικές απαιτήσεις του σύγχρονου πολέμου όσο και στα «σφιχτά» οικονομικά δεδομένα, που δεν επιτρέπουν εκτροχιασμό από τη συνετή δημοσιονομική πολιτική.
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Ερώτηση 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
και ένα σχόλιο από αναγνώστη ...
"Ο πονηρός Ταγιπ λόγω της καταστάσης της τουρκικής οικονομίας το παίζει ξαφνικά φίλος ενώ όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και λόγω υποστήριξης εκ μέρους του της  Χαμάς στην Παλαιστίνη τον έχουν κάνει πέρα .... Αλλά να ξέρετε Έλληνες ότι ο Τούρκος πάντα θα είναι ύπουλος και περιμένει την στιγμή που θα θελήσει να μας καρφώσει το μαχαίρι πισώπλατα... Για αυτό η κυβέρνηση να αφήσει το δήθεν καλό κλίμα και να δει την αλήθεια κατάματα..ήρθε η ώρα να κάνουμε την χώρα υπέρ δύναμη και αφεντικό τις περιοχής"
Εμείς θα συμπληρώσουμε γένοιτο, αλλά χρειάζεται αναστροφή από την διαστροφή , χρειάζεται Ομόνοια , Μετάνοια και Ανθρωπιά.
Μεγάλη δύναμη δεν θα γίνουμε ποτέ γιατί μέλημα μας θα είναι να γίνουμε μεγάλη πνευματική δύναμη.
ΣΤΩΜΕΝ  καλώς 
Δρ  Κωνσταντίνος Βαρδάκας