Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

προορατικός Αγιορείτης Ασκητής είπε σε Λιβανέζο κληρικό: "πάρε την οικογένειά σου και φύγε γιατί θα γίνει χαλασμός εκεί"

Στην δεκαετία του 70 και του 80 σε μια επερχόμενη δύσκολη κατάσταση δεν λέγαμε " θα γίνει το μαγαζί θερινό"  αλλά  "θα γίνει Λίβανος" γιατί είχαμε μπροστά μας ζωντανές εικόνες από τον εμφύλιο πόλεμο του Λιβάνου εκείνα τα χρόνια.
Τότε μάλιστα είχαμε και Ορθόδοξους Λιβανέζους συμφοιτητές που όλο έτρεχαν στις εκκλησίες για να προσευχηθούν για τους οικείους τους .
Σήμερα πρόκειται να ξαναζήσουμε τέτοια;
Διαβάζουμε:

"Το Ισραήλ ετοιμάζεται να επεκτείνει τα μέτωπα του πολέμου, καθώς η ισραηλινή Αεροπορία έριξε την Κυριακή (12/11) φυλλάδια σε χωριά του νοτίου Λιβάνου, με τα οποία καλεί τους κατοίκους να εγκαταλείψουν. 

Ο Αρχηγός των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. Ερζί Χαλεβί,  δήλωσε ότι ο Στρατός της χώρας είναι έτοιμος για επίθεση στο Λίβανο «ανά πάσα στιγμή»: «Έχουμε ξεκάθαρο στόχο να αποκαταστήσουμε μια πολύ καλύτερη κατάσταση ασφάλειας στα σύνορα, όχι μόνο στη Λωρίδα της Γάζας», δήλωσε ο Ισραηλινός Αρχηγός." Περισσότερα στο

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/to-israil-zita-tous-katoikous-tou-notiou-livanou-na-egkataleipsoun-rixnei-proeidopoiitika-fylladia-foto/

Κάπου μετά το 2010 πήγε ένας Λιβανέζος Ορθόδοξος κληρικός στο Άγιο Όρος και συνομίλησε με ένα προορατικο Γέροντα που του είπε από τότε: " παιδί μου πάρε την οικογένειά σου και φύγε από εκεί γιατί θα γίνει μεγάλος χαλασμός "

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας