Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Ερντογάν:" Ισραήλ, έχεις ατομική βόμβα και απειλείς με αυτήν.Ο θάνατος σου πλησιάζει"

φώτο ( Ισραηλινοί μετά την εισβολή μέσα στο νοσοκομείο)

ΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΛΈΚΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΊ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΡΩΕΙ ΞΎΛΟ...
ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ
Κράτος – τρομοκράτη αποκάλεσε το Ισραήλ ο πρόεδρος της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan με αφορμή τη σημερινή εισβολή του ισραηλινού στρατού στο νοσοκομείο Al Shifa.
«Το Ισραήλ είναι ένα κράτος – τρομοκράτης.
Εφαρμόζει στρατηγική καταστροφής όλης της Γάζας μαζί με τους κατοίκους της» είπε ο Erdogan, o οποίος υποστήριξε πως το Ισραήλ θα απογοητευτεί όσον αφορά τα αποτελέσματα της επιχείρησης του στη Γάζα.
«Να μην ανησυχούν, το τέλος θα είναι επίσης μια απογοήτευση» είπε ο Erdogan κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο οποίος απευθύνθηκε και στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Benjamin Netanyahu.
«Από εδώ απευθύνομαι στον Netanyahu:
Έχεις ατομική βόμβα ή όχι;
Αποκάλυψε το αν τολμάς, αλλά αυτός δεν μπορεί.
Έι, Ισραήλ, έχεις ατομική βόμβα και απειλείς με αυτήν.
Ο θάνατος σου πλησιάζει.
Δεν έχει σημασία πόσα πυρηνικά όπλα έχει, το τέλος σου είναι κοντά» υποστήριξε ο Erdogan.

Και μετά από αυτές τις δηλώσεις η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης απέστειλε ποινική μήνυση κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 Η ποινική μήνυση που κατατέθηκε στην Κωνσταντινούπολη ζητά να δικαστεί ο Νετανιάχου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) για το έγκλημα της γενοκτονίας.

Εν τω μεταξύ σχετικά με την ανθρωποσφαγή στην Γαζα
έχει σταματήσει η καταμέτρηση των θυμάτων
Είναι χαρακτηριστικό πως η καταμέτρηση των θυμάτων στη Γάζα έχει σταματήσει, καθώς εδώ και περίπου 4 ημέρες δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση λόγω της κατάρρευσης του συστήματος υγείας και της επικοινωνίας ανάμεσα στα νοσοκομεία της Γάζας, τουλάχιστον στα βόρεια εδάφη.
Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 11.500 νεκρούς και για πάνω από 29.000 τραυματίες, τη στιγμή που μόλις ένα νοσοκομείο παραμένει σε λειτουργία σε όλη τη βόρεια Γάζα.
Διαβάζοντας όλα αυτά αναρωτιόμαστε αν λεγόμαστε ακόμα ανθρωπότητα;;