Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ " γήπεδο η Παλαιστίνη , τάφος τους η Νεκρά θάλασσα" ότι είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γίνεται..άσχημα νέα από το Ισραήλ

Εκατοντάδες μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν στο Ισραήλ και σκοτώνουν πολίτες – Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν 5.000 πυραύλους!
Ισραήλ: Εισβολή από μαχητές της Χαμάς - Νεκροί και καταστροφές από τις ρουκέτες της Γάζας (βίντεο)
Σε «κατάσταση ετοιμότητας πολέμου» οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις - Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά περαστικών - Συμμετέχει και η Ισλαμική Τζιχάντ
Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς εξαπέλυσε σήμερα τη μεγαλύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ εδώ και χρόνια, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση με ενόπλους να διασχίζουν τα σύνορα και ομοβροντία ρουκετών να εκτοξεύεται σε διάφορα σημεία (ακόμα και στο Τελ Αβίβ) από τη Λωρίδα της Γάζας.
«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου, αυτή τη στιγμή στα νότια υπάρχουν 21 ενεργές επιχειρήσεις σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων από τα σύνορα στη Γάζα» ανέφερε αστυνομικός διοικητής, ενώ σύμφωνα με αναφορές, ένοπλοι μαχητές εισβάλουν σε σπίτια και κρατούν ομήρους.
Το κανάλι 13 του Ισραήλ αναφέρει ότι 7 κοινότητες βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Χαμάς. Αυτές περιλαμβάνουν τις πόλεις Sderot, Nahal Oz, Kfar Haza, Magen, Sufa Beheri και τη γενική διοίκηση της Γάζας.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η κυβέρνηση θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 5 το απογευμα (ώρα Ισραήλ). 
Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Δυνάμεων (IDF) ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής περίπου 2.200 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ και ότι οι τρομοκράτες διείσδυσαν στο Ισραήλ μέσω «θάλασσας, αέρα και ξηράς».