Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

"πάει η Εθνική οδός μας;" βάλτε γρήγορα πλοία από Πειραιά για Θεσσαλονίκη με μειωμένα ναύλα.

φώτο και βίντεο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΟΙΑ μέχρι να ξανα χαραχτεί και να φτιαχτεί το οδικό δίκτυο , δεν μπορεί η Ελλάδα να υπολειτουργεί με τα χάλια σας.
Γράφει με πολλή θλίψη ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας
"ενός κακού, μύρια έπονται"
Δείτε φώτο όπου ένας κοινός νους μπορεί να καταλάβει πολλά.
Το οδόστρωμα, τα πρανή οι θεμελιώσεις της διαφημιζόμενης  Εθνικής  οδού Αιγαίου τι έπαθαν;
Αντιπλημμυρικά έργα έγιναν ;
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ



Οι εταιρείες και οι μηχανικοί που τόσο καλά πληρώθηκαν όταν χάραζαν τον δρόμο έλαβαν υπόψη όλα τα ιστορικά κλιματολογικά και γεωλογικά στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους ;
Και άλλα πολλά...
Τώρα μετά από αυτά χρειαζόμαστε επειγόντως εθελοντές μελετητές που αγαπούν πρώτα  την πατρίδα τους και όχι τα κέρδη   τους τόσο  ώστε  να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα .


Όταν η μία Τραγωδία, το μαρτύριο των αθώων που κάηκαν στα Τέμπη μπαίνοντας ο Μάρτιος του 2023 συναντά την Τραγωδία του κάμπου και της Μαγνησίας τον Σεπτέμβριο του Ίδιου έτους λίγο πριν εορτάσουμε την Παγκόσμια Ύψωση του Σταυρού του Κυρίου μας απέναντι στο νέφος των αντίχριστων δαιμονικών δυνάμεων που μας κατέκλυσαν σαν πλημμύρα.

Λίγα 24ωρσ πριν από τον πνιγμό και τον κατακλυσμό άνοιγε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ τα μάτια του στην Αίγινα και οι εξουσίες σε αγαστή συναντίληψη σκεφτόταν πόσο ανώδυνα για αυτούς θα μας βουλώσουν την Θεόσδωτη Ελευθερία επικαλούμενοι τα οφέλη της τεχνολογίας του έξω από εδώ .
Τα επισημάναμε  στο άρθρο μας "όταν είδαμε τα μάτια του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ να ανοιγοκλείνουν και να δακρύζουν , είπαμε κάτι κακό έρχεται ..."

Θα δώσουν λόγο άραγε για Αμέλειες και παραλείψεις οι υπεύθυνοι;.
Η ΟΡΓΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΝΕ ΠΗΝΕΙΟ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας