τι στοιχειώνει τις Ελληνοτουρκικές συνομιλίες στην Νέα Υόρκη;
"Τα Ελληνόπουλα που σκοτώθηκαν στην Λιβύη λογίζονται ήδη ως ήρωες γιατί έπεσαν σε ώρα καθήκοντος σε εχθρικό περιβάλλον που βρίθει από τρομοκρατία.
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να αναπαύσει τις ψυχές τους και να αποκαταστήσει τους τραυματίες.'
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αν και Ερντογάν πριν υποδεχτεί την Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Νέα Υόρκη και στο κτίριο του "σπιτιού της Τουρκίας" , όπως ονομάζεται δηλώνει, ότι " με την Ελλάδα μας συνδέει αρχαία φιλία κάτι που δεν γνωρίζει ο πολέμιος της Τουρκίας Γερουσιαστής Μέντενεζ, που ισχυρίζεται ότι η χώρα μου συνεχίζει την επιθετική πολιτική της στα Ελληνοτουρκικά"
Δεν έχει άνοια ο σουλτάνος με τις παραπάνω αυτές δηλώσεις, αλλά ένα θράσος να θέλει να κάνει το άσπρο - μαύρο.
Είναι πασιφανές ότι πάει ο σουλτάνος στο διάλογο απλώς για να πάει και να κάνει τον πολιτισμένο.
Όλοι γνωρίζουν μέχρι και οι ΗΠΑ ότι η Τουρκία το τελευταίο καλοκαίρι δεν κάνει απλώς υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος, αλλά κανονικά "πόλεμο" μέσω της
" κλιματικής - εγκληματικής αλλαγής και μεθοδείας " βλ. Έβρο, Αγχίαλο, Ρόδο, μέσω της δραματικής πάλι αύξησης των μεταναστευτικών ροών, μέσω των πρακτόρων της που φύτεψε εδώ και μάλιστα αλληλοσπαράσσονται τώρα τελευταία, μέσω τρίτων εθνικοτήτων που μας περικυκλώνουν ύπουλα και επικίνδυνα
Ο διάλογος είναι το άλλοθι για τον επόμενο διάλογο κάτω από πιο πιεστικές καταστάσεις χειρότερες από αυτές που βιώνει σήμερα η πατρίδα.
Στον τσαμπουκά του σουλτάνου χρειάζεται έξτρα τσαμπουκάς γιατί σε διαφορετική περίπτωση το σπιράλ των απωλειών μας θα είναι ανυπολόγιστο.
Μας τα είπαν οι άγιοι μας που πάει το πράγμα , όχι για να γίνουν αλλά για να τα αποφύγουμε.
Ο στόχος του σουλτάνου δεν είναι να πάρει θαλάσσιες ζώνες , αλλά επειδή αισθάνεται ισχυρός θέλει να αποτολμήσει να αρπάξει νησιωτική γη.
Το καταλάβατε εκεί στο Πεντάγωνο γιατί και ο κόσμος έξω αυτό αισθάνεται;
Πάρτε τα μέτρα σας για το καλό όλων μας.
Προς το παρόν η ενότητα , η ομοψυχία και η ειλικρίνεια ειδικά η τελευταία είναι το ΜΕΙΖΩΝ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς ( με αυτό γράφουμε πάνω από δέκα χρόνια)
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας