Σάββατο 6 Μαΐου 2023

China play - πριν με τις ΗΠΑ - τώρα με την Ρωσία - μετά πλανητάρχης



"
 η ΚΙΝΑ θα είναι μια σκέτη έκπληξη" 

" θα παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα πολεμικά μέτωπα , δεν θα ανοίγεται εκτός από αυτά που αφορούν τα συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή της και θα αναμένει πότε θα εξουδετερωθούν οι άλλοι ισχυροί με τον μεταξύ τους πόλεμο" 

" άγιοι Ρώσοι Στάρετσ μίλησαν για την προδοσία τους σε σχέση με την Ρωσία και με αντάλλαγμά ολόκληρη την Σιβηρία δώρο των ΗΠΑ προς την Κίνα" 

"   δικοί μας άγιοι πατέρες μίλησαν ότι μετά τον πόλεμο πλανητάρχης θα είναι η ΚΙΝΑ αλλά για λίγο καιρό " - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" τώρα οι Κινέζοι ζυγίζουν με προσοχή τα επόμενα τους βήματα" Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  

Τα «τρένα του ουρανίου» από τη Ρωσία στην Κίνα που προκάλεσαν πανικό στη Δύση – Φόβοι για πυρηνικό οπλοστάσιο

Πρόσφατα, 25 τόνοι εμπλουτισμένου ουρανίου από τη Ρωσία έφθασαν στην Κίνα στον νέο πυρηνικό σταθμό Fuqing

Η Ρωσία και η Κίνα συνεχίζουν να αυξάνουν την κλίμακα του διμερούς εμπορίου και να εμβαθύνουν τις οικονομικές τους σχέσεις.
Και αυτή η συνεργασία επεκτείνεται στον μη στρατιωτικό πυρηνικό τομέα.
Πρόσφατα, 25 τόνοι εμπλουτισμένου ουρανίου από τη Ρωσία έφθασαν στην Κίνα στον νέο πυρηνικό σταθμό Fuqing. σύμφωνα με τα στοιχεία σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Sohu το Σάββατο 6 Μάιου 2023.

 " Ο Andrew Collier, διευθύνων σύμβουλος της Orient Capital Research στο Χονγκ Κονγκ, είπε ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε δίκιο να ανησυχεί «επειδή έχει πολύ λίγες εναλλακτικές λύσεις και οι συνέπειες των οικονομικών κυρώσεων των ΗΠΑ είναι καταστροφικές».

τι θα μπορούσε να γίνει για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του έθνους στο εξωτερικό, ειδικά των 3,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε συναλλαγματικά αποθέματα;

Οι τεράστιες συμμετοχές της Κίνας σε δολάρια κυμαίνονται από ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου άνω του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων έως κτίρια γραφείων της Νέας Υόρκης.

 «Το τραπεζικό σύστημα της Κίνας δεν είναι προετοιμασμένο για πάγωμα των περιουσιακών του στοιχείων σε δολάρια ή αποκλεισμό από το σύστημα Swift όπως έκαναν οι ΗΠΑ στη Ρωσία».

εάν η Ουάσιγκτον θα μπορούσε ποτέ να αντέξει οικονομικά να κόψει τους οικονομικούς δεσμούς με την Κίνα, δεδομένης της θέσης της ως της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο, των τεράστιων περιουσιακών στοιχείων σε δολάρια και της στενής εμπορικής σχέσης με τις ΗΠΑ.

«Είναι δύσκολο για τις ΗΠΑ να επιβάλουν τεράστιες κυρώσεις κατά της Κίνας», συμφώνησε ο Collier.

«Είναι σαν μια αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή σε έναν πυρηνικό πόλεμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://warnews247.gr/stin-teliki-eftheia-eisvolis-stin-taivan-schedia-ektaktis-anagkis-ipa-vretanias-gia-polemo-me-kina-syskepsi-sto-pekino-gia-tis-kyroseis/