Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

"η καταστροφολογια τους ξεπέρασε την Προφητεία" ΣΗΜΕΙΟ ότι πνέουν τα λοίσθια

ΕΝΩ όλα έτρεχαν πρίμα στο πρόγραμμα της Νέας Τάξης αίφνης επικράτησε ΑΤΑΞΙΑ.
Ο λόγος ήταν απλός, δεν τα βρήκαν στο μοίρασμα του κόσμου η Δυτική συμμαχία με την Ρωσία και την Κίνα μετά τον παγκόσμιο εμβολιασμό 
Το αποτελεσμα είναι ποταμοί αίματος και μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα παγκόσμιας καταστροφολογιας από όλες τις αντίθετες πλευρές.
Σκοπός είναι ο εκφοβισμός και το μαντρωμα των ανθρώπων σε πρωτόγνωρες τυραννιες.
Σε αντίθεση με το μήνυμα της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ που δεν καταστρέφει τον έσω άνθρωπο αλλά τον κατευθύνει στην μετάνοια, στην ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ και την Ελπίδα.
Ας προσέξουμε οι καιροί μενετοι.
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.
διαβάζουμε:
Την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης από τις ουκρανικές δυνάμεις στο πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporizhia ανακοίνωσε ο Nikolai Patrushev, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος υποστήριξε πως οι Ουκρανοί εξακολουθούν να βομβαρδίζουν τον σταθμό, γεγονός που αυξάνει την παγκόσμια ανησυχία για τον κίνδυνο μιας πυρηνικής καταστροφής

Δεν τα έχετε δει όλα»

«Οι επενδυτές δεν πρέπει να υποθέτουν ότι έχουν δει τα πάντα μόνο και μόνο επειδή έχουν βιώσει οικονομικές κρίσεις όπως η πτώση της αγοράς της δεκαετίας του 1970 και το σοκ στην τιμή του πετρελαίου, το κραχ της αγοράς του 1987, η φούσκα dotcom ή η οικονομική κρίση του 2008, πρόσθεσε. 
Το fund απηύθυνε την προειδοποίησή του εν μέσω μιας θλιβερής χρονιάς για τις αγορές, κατά την οποία έχουν εξανεμιστεί από τις παγκόσμιες αγορές 28 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ μεγάλη υποχώρηση σημειώνουν και τα ομόλογα, αφήνοντας τους επενδυτές χωρίς καταφύγιο…
Σύμφωνα με την Elliott Management, για τη διαμορφωθείσα κατάσταση ευθύνεται η Fed, που αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανειλικρινής για τα αίτια του υψηλού πληθωρισμού.
Υπενθυμίζεται πως οι Αμερικανοί policy makers έκαναν λόγο για παροδικές ανατιμήσεις, τις οποίες προκάλεσαν οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες, ενώ απέκρυπταν πως η βασική αιτία του προβλήματος ήταν το τσουνάμι ρευστότητας το οποίο διοχέτευσαν στις αγορές αλλά και στην πραγματική οικονομία.
Ο κόσμος βρίσκεται «στο δρόμο προς τον υπερπληθωρισμό», ανέφερε το fund, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε «παγκόσμια κοινωνική κατάρρευση και εμφύλιες ή διεθνείς διαμάχες».