Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ αποφασίζουν για τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Δύση - Ανατολή;

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/pVKuEgov_5Y

ΑΝΗΜΕΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ συνέρχεται το ΝΑΤΟ λίγο πιο εκεί από την ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ  για να αποφασίσει τα περαιτέρω .

Την ίδια στιγμή η Ρωσία δείχνει τα δόντια της και εκθέτει τα νέα όπλα της .

ΠΡΙΝ λίγο ανακοινώθηκε ότι οι ΗΠΑ θα δώσουν όπλα διασποράς στην Ουκρανία ... με ότι σημαίνει αυτό για αθώους πολίτες εκατέρωθεν 

και αναρωτιέμαι αυτό που άκουσα πριν χρόνους από άνθρωπο του ΘΕΟΥ " πως θα ταξιδέψει η ανθρωπότητα στην καρδιά του σκότους;" Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 


Αναβαθμισμένο στρατηγικό αεροσκάφος Tupolev Tu-160M για μεταφορά νέων όπλων ΒΙΝΤΕΟ 


Από τον Andrey Mihayloff


Το αναβαθμισμένο αεροσκάφος μεταφοράς στρατηγικών πυραύλων της Ρωσίας Tu-160M θα είναι εξοπλισμένο με νέα όπλα και βελτιωμένο εξοπλισμό, δήλωσε ο επίτιμος πιλότος της Ρωσίας Γιούρι Σίτνικ σε συνέντευξή του στο news.ru.

"Υπάρχουν νέοι πύραυλοι, όπως Kinzhal, X-32 και X-35, και το αεροσκάφος αναβαθμίζεται για να μπορεί να μεταφέρει τους νέους πυραύλους. Κατ' αρχήν, η άτρακτος, ο έλεγχος και τα υδραυλικά συστήματα θα παραμείνουν τα ίδια. Συστήματα καθοδήγησης , η πλοήγηση, ο έλεγχος και η ομάδα οργάνων πτήσης παραμένουν τα ίδια», είπε ο Sytnik.


Οι δοκιμές του αναβαθμισμένου αεροσκάφους μπορεί να διαρκέσουν από τρεις έως έξι μήνες. Οι δοκιμές θα διαρκέσουν έως και ένα έτος εάν έχουν εγκατασταθεί νέοι κινητήρες για το αεροπλάνο.


Η Rostec Corporation δήλωσε νωρίτερα ότι το πρώτο αναβαθμισμένο στρατηγικό αεροσκάφος Tu-160M υποβαλλόταν σε επίσημες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή κοινών πληρωμάτων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και του κατασκευαστή. 

ΠΗΓΗ πληροφοριών https://english.pravda.ru/news/russia/157037-tu_160_upgrade/